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Vista previa | Fecha de publicación | Título | Autor(es) |
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dic-2014 | Comparación de los niveles de grasa, alcaloides y polifenoles totales en almendras de cacao nacional fino de aroma de diferentes zonas del Litoral ecuatoriano | Camino Castillo, Carlos Eduardo; Espín, Susana; Samaniego, Iván; Carpio, C. | |
2012 | Hypoglycemic effect of Lupinus mutabilis in healthy volunteers and subjects with dysglycemia | Fornasini, M.; Castro, J.; Villacrés, Elena; Narváez, L.; Villamar, P.; Baldeón, E. | |
2015 | Germination, an effective process to increase the nutritional value and reduce non-nutritive factors of lupine grain (Lupinus mutabilis Sweet) | Villacrés, Elena; Allauca Chávez, Viviana Verónica; Peralta I., Eduardo; Insuasti, G.; Álvarez, J.; Quelal, María Belén | |
mar-2018 | Preliminar phytochemical study of the Ecuadorian plant | Herrera, Claudia; Pérez, Yanely; Morocho, Bladimir; Armijos, Chabaco; Malagón, Omar; Brito Grandes, Beatriz; Tacán, Marcelo; Cartuche, Luis; Gilardoni, Gianluca | |
2012 | Hypoglycemic effect of cooked lupinus mutabilis and its purifiedalkaloids in subjects with type-2 | Baldeón, E.; Castro, J.; Villacrés, Elena; Narváez, L.; Fornasini, M. |
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