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Tipo de Documento: Proyecto
Autor : Butler, D,R.
Sukha, D.A.
Título : Project to establish physical, chemical and organoleptic parameters to differentiate between fine and buk cocoa
Palabras clave : CACAO;THEOBROMA CACAO;PARÁMETROS ORGANOLÉPTICOS;PROYECTOS DE INVESTIGACIÓN
Fecha de publicación : feb-2001
Editorial : Trinidad: The University of the West Indies, 2001
Código: *EC-INIAP-BEETP-MB. Quevedo (INIAP/17)
Páginas: 47 p.
Estación: E. E. Tropical Pichilingue
Resumen : Describe brlefly lhe mosl slgnificant resLJlts ror eactl Componen\. You may wlsh to reler lo lhe Annex 1 ana lo other annexes for an", clelailea results or reports Orl 5peCil ic actlvittes carriea out. Dlscuss any slgnificant linallsea result. suCh as on new selections made. disease ar pesl resislance screen,1g and posslbie other stuales undertaken Wlth in lhe Project
Citación : Butler, D.R., & Sukha, D.A. (Eds.). (2001). Project to establish physical, chemical and organoleptic parameters to differentiate between fine and buk cocoa. Trinidad: The University of the West Indies.
URI : http://repositorio.iniap.gob.ec/handle/41000/1727
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