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Campo DC Valor Lengua/Idioma
dc.coverage.spatialE. E. Santa Catalinaes_ES
dc.creatorCuesta Subía, Hugo Xavier-
dc.creatorUnda Galarza, José Reinaldo-
dc.creatorYánez Navarrete, Zoila Elizabeth-
dc.date.accessioned2018-09-19T20:48:12Z-
dc.date.available2018-09-19T20:48:12Z-
dc.date.issued2018-05-27-
dc.identifier.other*EC-INIAP-BEESC-MGC. Quito (INIAP/PDF3)-
dc.identifier.urihttp://repositorio.iniap.gob.ec/handle/41000/5185-
dc.description.abstractThe ideotype of potato was affected by the preferences criteria and was influenced by the region. This information will be useful for the development and success of new potato varieties.es_ES
dc.format.extentp. 70es_ES
dc.language.isoenes_ES
dc.publisherCusco, PE: Instituto Nacional de Innovación Agraria, 2018es_ES
dc.rightsAtribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 Ecuador*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/ec/*
dc.subjectPAPAes_ES
dc.subjectSOLANUM TUBEROSUMes_ES
dc.subjectALTIPLANOSes_ES
dc.subjectECUADORes_ES
dc.titlePotato preferences in the Ecuadorian Highlandes_ES
dc.title.alternativeXXVIII Congreso de la Asociación Latinoamericana de la Papaes_ES
dc.typeCongresoes_ES
dc.typeResumenes_ES
dcterms.bibliographicCitationCuesta Subía, H.X., Unda Galarza, J.R., & Yánez Navarrete, Z.E . (may, 2018). Potato preferences in the Ecuadorian Highland [Abstract]. Ponencia presentada al XXVIII Congreso de la Asociación Latinoamericana de la Papa, Cusco, Perúes_ES
Aparece en las colecciones: Investigaciones EESC

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